De Samsung Galaxy S4 – omdat je wéét dat ‘ie eraan komt!

Zo, de Samsung Galaxy S3 is geland – tijd voor de Samsung Galaxy S4. Tenminste, als rasechte smartphone blogger is dit wel zo’n beetje hoe het werkt. En dus gaan wij hier op SamsungGalaxyS4.nl vanaf nu alvast proberen door de misten des tijds te turen, om iedereen die het interesseert alvast een glimp te bieden op de opvolger van dé Android smartphone van 2012.

Op deze website vind je vanaf nu ieder beetje informatie dat we kunnen opgraven over de Samsung Galaxy S4 – hoewel dit de komende maanden niet veel meer zal zijn dan geruchten. En passent zullen we hier veel gaan bloggen over de volgende generatie mobiele technologie : nieuwe CPU’s, nieuwe grafische processoren, nieuwe beeldschermen, camera’s, batterijen, Android versies – alles wat ook maar enigszins relevant is voor iedereen die geïnteresseerd is in de cutting edge van de mobiele technologie sector.

En voor wie dit allemaal niet zo boeiend vindt, maar die gewoon wil weten wanneer de Samsung Galaxy S4 te koop zal zijn: rond mei 2013. Dan pas? Ja, dan pas!

Laat wat van je horen

*