De Samsung Galaxy S4 is geland!

Het is natuurlijk niet te missen: vandaag arriveert de Samsung Galaxy S4 echt, écht in Nederland! Inmiddels zijn de eerste toestellen zelfs bij de gelukkige nieuwe eigenaren (m/v) afgeleverd.

Heb jij ‘m ook al? Veel plezier ermee! En vergeet niet hieronder jouw eerste indrukken te melden!

Rij voor The Phonehouse in Amsterdam

Rij voor The Phonehouse in Amsterdam (foto via @SamsungMobileNL)

Rij bij T-Mobile in Rotterdam

Rij bij T-Mobile in Rotterdam (foto via @SamsungMobileNL)

Reacties

 1. Ik ga nu naar de winkel om hem op te halen!
  😀

 2. findecano zegt:

  Helaas, ik hoor denk ik bij de mensen die een week moeten wachten :S

  ik heb zelf een pre order gemaakt op 23 maart maar heb nog niks gehoord dus hoop nu maar op 1 of 2 mei en zelfs de hi winkel in hilversum krijgt de S4 zelfs pas VOLGENDE week binnen :S

 3. Vandaag binnen via postnl tussen 1000 en 1600.wachten op de deurbel 🙂

 4. Vladik zegt:

  Zo ik zou hem vandaag om 11:30 ontvangen maar heb hem al om 10:30 ontvange O blij

 5. Mellliiiy zegt:

  5 minuten kunnen best lang duren 😀

 6. Tussen 12:00 en 17:00 ben ik ook de gelukkige

 7. Mellliiiy zegt:

  Zo.. En nu het doosje maar eens uitpakken. 🙂

 8. Dit is mijn eerste bericht met s4

  Dankje wel Marvin voor uitstekende informatie voorzieningen.

 9. Andre Nicolai zegt:

  Mijn S4 wordt volgens de mail van Hi vandaag bij mij thuis bezorgd!

  • Dennikx zegt:

   Wanneer heb jij het toestel gepreorderd als ik vragen mag?

   • jeffrey zegt:

    Ik had hem 9 april gepreordered en hi leverd hem.vandaag tussen 15.30 en 17.30

    • Oh dat is best snel.. ik heb de 22e van maart gepreordered bij Hi en heb nog geen bericht of update gehad niks!! slechte service aangezien het me logisch lijkt dat je eventjes je klanten op de hoogte houdt over wat de status is etc, ook al weet je als Hi zijnde ook niet wanneer.. laat dat dan in ieder geval weten!! Welke kleur heb jij besteld? En heb je hem al binnen? Heel veel plezier van je nieuwe toestel!!

     Marvin bedankt voor de info over alles betreffende de S4 ik heb vaak hier mijn info vandaan gehaald en zal dit ook blijven doen!!

     Groet, jarno

 10. Ik kon hem op komen halen bij de Vodafone, maar ze hadden alleen een witte.
  Ik mot verdomme een zwarte.
  Jammer hoor

 11. Kreeg gisteren een mail dat die verstuurd is…
  Vandaag maar even bellen naar Vodafone, krijg ik te horen dat ik nog 5-10 dagen mag gaan wachten!
  Dat wou ik nou net horen..

 12. Ja mensen heb hem ook gewoon in de winkel belcompany Groningen niks pre orders en wachten ik heb hem!!!!!

 13. Dennikx zegt:

  Bij mijn status staat nog steeds 2 mei helaas. Had eigenlijk wel stiekeme hoop dat ik hem vandaag zou krijgen. 1 ding weet ik wel, ik doe nooit meer iets preorderen als het op deze manier gaat

  • sophie zegt:

   Amen! Ik ook niet! Heb hem verdomme 19 maart al besteld en hoor niets van hi. Ook geen enkele verwachte aankomst datum, niets! Ik vind dit echt niet kunnen.

   • Helemaal mee eens,

    Je betaald toch een aardige 10 rooitjes voor een telefoon en je krijgt geen enkele service!! Zou bijna denken dat Het ze niet boeit

 14. Richard Hermse zegt:

  Helaas nog aan het werk, maar de mijne ligt nog lekker rustig in de bus van TNT.
  Maar vanavond de hele avond de tijd om met m’n S4 te spelen. 😀

  Happy guy!!

 15. colletje zegt:

  19 maart besteld bij Studentmobiel & word vandaag bezorgd door TNT post tussen 15:00 & 17:00 uur … wachten op de deurbel 🙂

 16. congratzz voor de gene die m al hebben of vandaag krijgen. veel plezier. Helaas krijg ik dus ineenx helemaal niks meer te horen van studentmobiel over mijn status.. jammer. Nogmaals veel plezier

  • Nordin zegt:

   Ik heb het zelfde probleem..

  • colletje zegt:

   Ik heb op 18 april een mailtje gehad van studentmobiel met “Uitleg 64 GB microSD cadeau”, daar heb ik gisteren op gereageerd met de vraag wanneer ik mijn Galaxy S4 ongeveer in ontvangst mocht nemen. Kreeg dezelfde middag nog een reaktie terug dat hij gisteren aan TNT post is aangeboden en dat hij vandaag bezorgd zou worden.
   Via de site en mijn inlog bij studentmobiel zag ik dit na dit ook allemaal vermeld staan incl. de code van track en trace van TNT post.
   Dus ik zou even mailen als ik jullie was 😉 … succes.

   • Nordin zegt:

    Jaa, ik heb al sinds 2 maart ge-pre orderd, heb net even gemailed hopelijk krijg snel een reactie… of hopelijk onderweg,

    In iedergeval heel erg bedankt voor je hulp alvast!

    Veel plezier met je S4!

 17. Charles zegt:

  Iemand al een zwarte weten te bemachtigen? Graag even posten als je een zwarte hebt…

 18. vladik zegt:

  Ik heb nu zwarte in mijn handen, waarmee ik nu typete

 19. hij is binnen een mooi wit toestel en werkt echt super wat ik zo gemerkt heb
  en marvin bedankt voor de duidelijke info heb er veel aan gehad voor mijn keuze
  keep up the good work

 20. iemand enig idee hoe het met de kpn leveringen zit… heb 23 maart besteld maar nog niks binnen:(

 21. Remilio zegt:

  Ik moet helaas wachten tot woensdag, maar ik krijg wel 120 euro terug. Wat een compensatie!

 22. S4 op 10 april bij gsmweb besteld.

  Nog steeds niks gehoord

 23. Praktisch vraagje: is een sd kaart gebruikt in de S2 gewoon in de S4 te plaatsen (met behoud van bestandjes e.d.) ?

 24. Ayodele zegt:

  Jaja hij wordt maandag als het goed is gestuurd!

  Geachte heer xxxx,

  Bedankt voor uw bericht. Ik kan u mededelen dat de toestelstatus in uw order op ‘gereserveerd’ staat. Dit wil zeggen dat hij zeer waarschijnlijk maandag naar u toegezonden wordt. Wanneer uw toestel ons magazijn verlaat zult u via de email een bevestiging van verzending ontvangen met daarin een Track & Trace code vermeld, zodat u de levering kunt volgen.

  Bij typhone besteld op 27-03 trouwens.

  Bedankt voor al het werk hier Marvin, heb letterlijk elke dag hier even gekeken voor wat nieuws.

  • @ayodele.. wanneer heb je dat emailtje gekregen van typhone? Want op zaterdag zijn ze gesloten.. ik heb mijn pre order op 20maart gedaan maar ik heb nog niks van typhone gehoord.. helaas.. wel krom van typhone.. dat word dan maar annuleren maandag als ze ‘m maandag niet versturen..

   • Ayodele zegt:

    Gewoon zaterdag dus vlak voor ik die reactie had geplaatst. Je moet op facebook een berichtje sturen naar hun pagina met je ordernummer en de vraag of je bij de eerste levering zit, daar reageren ze doorgaans sneller dan de mail in mijn ervaring.

    Ik heb hem op 27-03 gepreordert dus ik vermoed dat die van jouw er wel bij zit en ja vind het wel een beetje jammer dat je op eigen initiatief contact moet opnemen om beetje geïnformeerd te worden. Dat mijn toestel op gereserveerd staat mochten ze wel wat eerder vertellen.

 25. Heb ook een zwarte via vodafone need for speed most wanted ziet er top uit in full hd :p

 26. Dennikx zegt:

  Ben toevallig met de meid in Nijmegen, verschillende telefoonwinkels ingelopen om de S4 een keer in de hand te hebben. Maar elke winkel behalve KPN heeft ze niet op voorraad. Op mijn vraag hoe het kan dat ik hem pas 2 mei zou krijgen zei de meneer dat de preorders via telefoon of internet via andere distributie kanalen gaan. Lekker dan

 27. Henk Scheerooren zegt:

  18-04 Gal.S4 besteld bij Telfort. Iemand een idee hoe snel dit bij hun gaat? Heb nu een S3 dus haast heb ik niet haha.

  Gefeliciteerd mensen met jullie nieuwe 13Megapixel wonder met “Amoled zweef/aanraak/scherm”

 28. Roelof zegt:

  Ik heb hem binnen!

 29. Ik heb net met KPN gebeld om hem te reserveren. Ik krijg hem woensdag zegt de klantenservice. Dat is de eerste ronde dus ik denk dan ook de pre orders.

 30. Heb ik weer. Toestel is binnen, prima en leuk. Wil ik registreren voor 64GB sd kaart actie: moet je 15 cijferig nummer invoeren beginnend met 35 .. Is MIJN nummer 14 cijfers lang en krijg ik dus foutmelding ???!!!!

  • vladik zegt:

   Je moet de barcode er onder gebruiken

   • nee hoor. Er staat dat jet het nummer onder de grote barcode moet gebruiken. Het nummer dat begint met 35. Dat klopt allemaal behalve dat het nummer langer is. Ik heb nu de laatste 2 cijfers weggelaten en nu werkte het allemaal… apart. Ben benieuwd of het kaartje nu komt 🙂

    • Roszalief zegt:

     Ik heb hetzelfde probleem. Heb uiteindelijk alleen de eerste 13 cijfers ingetoetst. Je moet de barcode alsnog bij je stukken stoppen wanneer je het formulier opstuurt. Dan moet Samsung het dan maar uitzoeken. Ik had ook een foutmelding bij de datum. Die moest na de 27ste liggen. Heel bizar…

 31. Roelof zegt:

  @ paul bij mij wil het ook niet slagen het aanvragen van de sd kaart. heb het juiste imei nummer ingevoerd en heb de aankoop gedaan binnen de actieperiode en nog geeft hij aan dat het fout is. heel raarrr

  • vladik zegt:

   Bij mij heeft ie pag8na geladen maar geen lijstje gekregen .als code nogmaals invoer geeft ie aan dat ie gebruikt is.

   Enige oplossingen?

 32. BertjeB zegt:

  Wat zou ik graag de DUOS versie willen hebben, zoals in China uitgekomen.
  Iemand een idee hoe je aan die versie kunt komen.

 33. 21 mei zit ik eindelijk 4 maanden voor het einde van mijn huidige abbonement, oftewel mijn blackberry gaat dan een eindje vliegen, en eindelijk de hoogste tijd om de S4 op te halen! Veel wikken en wegen tussen iPhone5 en Galaxy S4, maar dankzij deze site toch volledig overtuigd van de S4 bedankt voor alle informatie!

 34. Roelof zegt:

  Zijn er meer mensen die problemen ondervinden met het bestellen van het geheugenkaartje????

 35. L Schotanus zegt:

  Bij mij wil het ook niet lukken als ik op registreren klik krijg ik de melding dat ik hem niet in de actie periode gekocht heb

 36. Roelof zegt:

  Bij mij hetzelfde! Ik hoop dat ze het snel oplossen.. Anders bel ik maandag met de customerservice

 37. Ha Marvin,

  Ik heb even een vraagje !!!!!!!!!!!!!!

  Ik heb een pre-order geplaatst op 10 april !!!

  Nu is mijn vraag wanneer kan ik deze dan thuis verwachten ????????

  Een kennis van mij had hem 5 april besteld en die kreeg hem vandaag binnen !!!!

  Kan iemand mij alsjeblieft helpen !!!!!

  waar is een pre-order dan voor als iedereen hem vandaag kan gaan kopen ??!!!!!!!!

  Alvast bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dennikx zegt:

   Dat is iets wat ik ook afvraag. Dat is ook provider afhankelijk. Ik heb bij Hi gepreorderd op 20 maart en heb ook nog niks ontv. Snap ook niet dat het per provider zo kan verschillen.

  • Marvin zegt:

   Daar kan ik niet zoveel over zeggen. Het hangt er nogal vanaf waar je ‘m besteld hebt, hoeveel preorders ze hebben, hoeveel toestellen ze gisteren hebben gekregen, etc. etc. De meeste winkels/providers hebben gisteren hun eerste batch gehad, de volgende grote levering komt halverwege volgende week. Dan kunnen de meeste winkels weer verder leveren.

   Sommige grotere winkels/providers delen hun voorraad op tussen de preorders en hun fysieke winkels. Dan krijg je dus inderdaad de situatie dat ze niet genoeg toestellen hebben om alle preorders direct uit te leveren, terwijl er in sommige winkels wél toestellen aanwezig zijn. Het is niet mijn idee, maar zo gaat het dus…

 38. Ik heb een vraagje misschien doe ik iets fout.
  Na mijn pre-order op 25-3-2013 heb ik mij aangemeld voor de gratis 64 GB micro sd kaart, waarna ik direct een speciale code via de mail heb ontvangen.
  Nou heb ik vandaag in S4 in ontvangst mogen nemen en wilde ik em registreren om de gratis sd kaart te krijgen. Dus alle gegevens keurig ingevuld, maar bij het invullen van de aankoopdatum (25-03-2013) geeft hij een foutmelding met het volgende ‘Toestel niet gekocht binnen actieperiode’.
  Ben ik de enige met dit probleem?? of kan iemand mij uitleggen wat hier fout gaat??

  bij voorbaat dank

  • Stefan V zegt:

   Het formulier op de website is gemaakt dat alleen aankopen vanaf 27-4 werken omdat hij vanaf die datum verkocht mag worden. gewoon 27-4 invullen dus 🙂

 39. hammie zegt:

  Sorry mijn i9100 unplugged,kan nu precies hetzelfde!!

 40. L Schotanus zegt:

  Stefan V Bedankt voor de tip het is nu gelukt

 41. L Schotanus zegt:

  Ja ik kreeg een scherm waar ik het formulier kon uitprinten

 42. zijn er al games bekend voor de S4 dan hoor ik dat natuurlijk graag naast nfs most wanted dan die heb ik al bedankt!!!!!!!!

 43. Zijn de duitse levertijden hetzelfde als de Nederlandse?
  Want ik heb op bij Redcoon besteld (nederlandse site) maar ik keek dus ook even op de duitse site aangezien de Nederlandse een onbekende levertijd heeft
  En op de duitse versie staat 1 tot 3 maanden
  Als ik er in Nederland ook zo lang op moet wachten ga ik me bestelling anuleren

  • Wesley zegt:

   Ik had ‘m ook gereserveerd bij Redcoon.
   Vandaag even bij ze gecheckt, er zit waarschijnlijk nog 3 weken levertijd op de S4. Wanneer je je bestelling annuleert krijg je dezelfde dag nog je geld terug. Belsimpel.nl heeft ze wel nog direct op voorraad. Krijg de mijne morgen binnen!

   • Nick zegt:

    Dan heb ik denk ik geluk
    Want bij mijn order status staat dat ie op de verzend afdeling ligt sinds gisteren
    En aangezien ze toen niet leverde verwacht ik hem vandaag of morgen zo’n beetje

    • Wesley zegt:

     Nice! Heb hem inmiddels ook binnen. Veel plezier ermee;)

     • Nick zegt:

      Tnx jij ook veel plezier ermee!

     • Nick zegt:

      Heb net de chatservice van Redcoon geprobeerd, en ene Dirk wist mij te vertellen, dat het in Duitsland de dag van de arbeid is, en dat ik daarom morgen mijn S4 moet verwachten. Omdat hun magazijn in Duitsland staat.
      Nouja, wachten tot morgen dan maar, ben alleen tegen 6e pas thuis, dus valt wel een beetje tegen.

 44. Roelof zegt:

  @ Stefan V ik snap er niks ik heb mijn imei nummer ingevoerd om te registreren voor het geheugenkaartje maar nu zegt hij dat mijn imei nummer niet juist is..mijn imei nummer bestaat uit 15 nummers beginnende met 35 snap niet wat ik fout doe

 45. colletje zegt:

  Hij blijft bij mij aangeven dat me imei nummer al bekend is en de aankoopdatum niet goed is GGGRRR

  HELLUP

 46. hey marvin, bedankt voor t plaatsen van die phonehouse actie. ik was “gewoon” nummer 100 :-).

 47. Roelof zegt:

  Het is me gelukt en inmiddels de documenten op de post gedaan.. ik heb het imei nummer ingevoerd zonder de laatste 2 nummers en toen deed hij het wel heel raarrr

 48. Berry van der Biesen zegt:

  Ik had mijn S4 besteld bij coolblue in maart kreeg correct via mail wanneer mijn toestel zou arriveren dat was gisteren tussen half twee en half vier smiddags de ANP koerier was gekomen alles nagekeken voor het abonnement kreeg ik mijn S4 niet omdat coolblue gegevens fout had vermeld op het contract van m’n nieuwe abonnement moet ik morge bellen om te kijken of het nieuwe contract wel de juiste gegevens bevat en dan maar kijke wanneer het toestel dan WEL op mijn deurgat komt te liggen

 49. Hoi,
  Ik ben van plan een SGS4 te gaan halen.
  In heel veel reviews wordt er gezegd dat het ‘lagt’
  bijvoorbeeld nadat je een zware game hebt gespeeld, en je daarna terug
  bent gekeerd in Touchwizz. Heeft iemand deze ´lags´ gemerkt?

 50. Jansen zegt:

  Hallo,
  Ik ben van plan een Samsung Galaxy S4 te gaan kopen.
  Ik hoor van veel reviews dat de telefoon vaak ´lagt´
  Klopt dit? Iemand ervaring met lags gehad al?

 51. Robinf zegt:

  Bij KPN gepre-orderd … helaas nog steeds niks gehoord

  • Ik bij hi, precies tzelfde. Hi amsterdam bij het buikslotermeerplein beweerde gister ook zwarte geleverd te hebben zaterdag. Het zal wel, meer dan wachten kunnen we niet doen…

 52. Rachid zegt:

  Ik had ook een pre-order bij HI en in mijn bestelstatus stond de hele tijd 2 mei aangegeven. Maar inmiddels staat het volgende er:

  Status van je bestelling
  Overzicht

  Stap Toelichting Verwachte datum
  Stap 1: Je bestelling is goed ontvangen door onze logistieke partner –
  Stap 2: Je bestelling is klaar om verzonden te worden 29 april
  Stap 3: Je bestelling is afgeleverd! 1 mei

 53. Govert zegt:

  Misschien niet de juiste plek om deze vraag te stellen, maar ik heb geen idee waar ik dit wel hoor te doen, dus.

  Ik ben van plan de s4 aan te schaffen, wel ben ik benieuwd of ik de samsung wifi hub, voor de s3, deze http://www.telecomtelecom.nl/speakers-en-multimedia/22778-samsung-wi-fi-hub-voor-i9300-galaxy-s3, zal werken met de s4.

  Iemand die mij hier antwoord op kan geven?!

  Thanks alvast!

Laat wat van je horen

*