Onder de loep: de Krusell ColorCover case voor de Samsung Galaxy S4

Voor iedereen die de Samsung Galaxy S4 een waanzinnige telefoon vindt, maar die niet weg is van de glanzende kunststof achterkant – én die zijn toestel ook wil beschermen bij milde valpartijen – deze tip: Krusell’s ColorCover. Zelf kreeg ik de witte versie in handen die (niet geheel verrassend) erg goed past bij de witte Galaxy S4.

20130503_172908

De ColorCover is een dunne case van mat polycarbonaat. De case maakt je Galaxy S4 ongeveer een millimeter dikker, en geeft de achterkant en zijkanten een mat uiterlijk – wat er eigenlijk best wel sjiek uitziet.

20130503_172835

De case laat de boven- en onderrand onbedekt, zoals wel meer cases dat doen. Hierdoor is het dus zeker niet het pantser onder de beschermhoezen. Wél steekt de rand een fractie uit boven het scherm, zodat deze bij een val op een vlak oppervlak gespaard blijft.

20130503_173041

Qua bescherming is de Krusell ColorCover dus echt een basic case – maar wel eentje die er erg mooi uitziet dankzij de matte afwerking. En omdat het gebruikte polycarbonaat zó dun is, blijft het slanke design van de Galaxy S4 intact.

20130503_17300820130503_172919

Dus: wil jij achteloos kunnen smijten met jouw Galaxy S4? Dan is dit níet de case voor jou. Zoek je een case die het uiterlijk van jouw S4 nét dat likje premium geeft dat het volgens sommigen (niet volgens mij, overigens!) mist? Dan is dit een erg mooie, en betaalbare optie.

Krusell’s ColorCover kost € 16,95, en is op dit moment leverbaar bij MobielBereikbaar in het zwart (HIER) en wit (HIER). Wil je liever andere hoesjes in wildere kleuren? Check dan ook DEZE set van vijf siliconen beschermhoezen.

Welke case heb jij, of wil jij straks graag gebruiken?

Reacties

 1. Mark zegt:

  Beste Marvin,

  Ik ben (trouwe volger van je website) en sinds de release van de Galaxy S4 al een trotse eigenaar van de zwarte versie. Zo snel mogelijk heb ik een flip cover gekocht en ondertussen de telefoon niet eens durven meenemen uit angst voor een krasje haha!

  Pas 2 dagen geleden dus de originele flip cover gekocht en ik ontdek tot mijn verbazing vandaag dat er linksboven in het scherm een heel licht oppervlakkig krasje loopt van boven naar schuin beneden. Je ziet hem eigenlijk alleen als het volle licht van buiten erop valt en alleen recht van voren. Stomverbaasd was ik, nooit scherpe dingetjes in broekzak gehad, ultra zuinig erop, plus Gorilla Glas 3..tjah wat zal ik er verder van zeggen..

  Heb jij wellicht een tip voor me? Heb trouwens al een tubetje displex touch screen polish gekocht in een webshop… hopelijk dat dat IETS helpt omdat het heel oppervlakkig is..

  Groeten, Mark!

  • Vlad zegt:

   Had ik dus ook. Deed helemaal voorzichtig mee.in mijn broekzak zat ie altijd alleen zonder andere spullen. Zat gisteren screen protector er op te zetten en ja hoor zit er ronde kras in midden van me scherm.

   En hoesje van Krusell heb ik ook aangeschaafd alleen in wit

   • Mark zegt:

    Schijnt dat nadat je de screen protector erop zet de kras ook niet meer kunt zien zitten.. Gaat de lijm laag namelijk erin zitten..
    Kga straks wanneer die displex binnen is dat eerst voorzichtig proberen en daarna idd meteen een protector plaatsen.. Hij is bij mij echt heel licht tis dat ik weet dat ie er zit..
    Laat even weten wat je nog ziet van jouw kras nadat je de protector erop gezet hebt, ben ik wel benieuwd naar!!

    Mark

    • Vlad zegt:

     Had sp van Mobilize en ik zie niks meer van mijn kras ben wel blij. Maar dat gorilla glass 3 is een leugen

     • Mark zegt:

      Mag ik vragen welke je hebt gehaald? Ga ik die ook bestellen.. Was de kras die jij erin had net als de mijne heel oppervlakkig en alleen vanaf een bepaalde hoek te zien? Die van mij valt namelijk in volle licht op.. net alsof er een haartje erop ligt..
      Groet Mark

 2. Ruben O.W. zegt:

  Ik vind dat kut hoesjes, je hebt er niks aan, hij beschermt alleen de achterkant tegen krassen.
  Als je hem laat vallen per ongelijk dan kan die nog op de randen vallen en je scherm breken… dus of je er echt wat aan hebt is een 2e…

 3. Jaa hij is erg gaaf

 4. Robertvenray zegt:

  Ik heb mijn S4 nu 1 week en heb nog geen krasjes kunnen ontdekken, heb er een screenprotector opgedaan en de originele samsung protective plus cover omheen. Deze beschermt je toestel rondom erg fijn, ik zag wel toen ik mijn toestel uitpakte dat er in de hoeken van de zilveren rand lasnaadjes zitten,wat eigenlijk niet zou moeten kunnen voor zo’n duur toestel

Laat wat van je horen

*