Tip: verberg wat je niet wilt zien op je Samsung Galaxy S4

Heb je even? ChatOn, DropBox, Flipboard, Group Play, Optische lezer, S Health, S Memo, S Planner, S Translator, S Voice, Samsung Apps, Samsung Go, Samsung Hub, Samsung Link, Story Album, TripAdvisor, WatchOn. Dit zijn allemaal apps die je standaard op je nieuwe Samsung Galaxy S4 vindt, en die je niet van het toestel kunt verwijderen. Niks mis mee – sommige zijn zelfs best handig. Maar nog voor je bent begonnen om je eigen favoriete apps te installeren, is je overzicht met apps al flink vol. Wie door de bomen het bos niet meer ziet, hóeft ze niet allemaal te zien.

apps-verbergen-samsung-galaxy-s4

Deze tip is dus snel, en te simpel voor woorden, maar best een fijne: ga naar het scherm met daarin al je apps, raak de Menu toets aan, en kies Apps verbergen. Nu kun je alle apps aanvinken die je graag niet meer wilt zien.

Dat ruimt op!

Reacties

 1. mitch90_ zegt:

  Geweldig!!!!! Lekker opgeruimd zo.

 2. Willy Wonka zegt:

  Heeft iemand al een 64GB SD kaart ontvangen van die actie?

 3. Milko zegt:

  Briljant!!
  Niet alleen op de S4 maar ook op mijn Galaxy Note met Android 4.1.2 werkt het perfect 🙂

 4. R.Brouwers zegt:

  Hele fijne tip thks,

  Ronald

 5. inge__ zegt:

  kan ik ze ook gewoon weer terug halen dan als ik dat zou willen?

 6. Fijn deze tip! 😀

  Ik vraag me inderdaad wel ook af hoe je ze weer te voorschijn kan halen als je je bedacht hebt?

 7. Goossens Erwin zegt:

  Hallo hallo,

  ook ik ben sinds kort de trotse bezitter van de Samsung Galaxy S4.
  Uw bovenstaande tip vindt ik perfect,maar ik vraag mij af of je deze apllicatie ook definitief van je toestel kan verwijderen ??

  Mvg.Erwin

  • Marvin zegt:

   In hetzelfde menu waar ook Apps verbergen staat, is iets daarboven de optie Verwijderen. Daarmee kun je apps volledig van je toestel verwijderen – tenzij het om apps gaat die door Samsung al voorgeïnstalleerd waren. Natuurlijk zijn ook die te verwijderen, maar dan moet je aan de slag met het toestel (‘rooten’, met name).

   • Goossens Erwin zegt:

    Dank u wel ,Marvin.

    Nog een vraagje ,Marvin.

    wanneer je op internet gesurfd hebt ,hoe wordt dan je browsersessie precies afgesloten ??

    Alvast hartelijk bedankt voor uw spontane hulp,Marvin.

    Mvg.Goossens Erwin uit Maldegem

 8. Richard zegt:

  Hallo, ik heb nu KITKAT geinstalleerd en zie de verborgen apps nu helemaal niet meer. Voorheen kon je ze inderdaad weer weergeven, maar deze optie lijkt verdwenen te zijn. Wie kan me helpen?

  • Ook ik het dit probleem. Ik kan niet meer apps verbergen en kan mijn verborgen apps helemaal niet meer terugvinden. Had ze niet voor niets verborgen maar zou wel fijn zijn als dit opgelost word

 9. Dit probleem heb ik hier ook Richard, hoop dat dit nog te verhelpen is.

 10. Ook ik heb dit probleem na mijn laatste update! Ik kan de verborgen apps niet meer terughalen.

 11. mkruisinga zegt:

  Dat probleem had ik ook na de laatste update. En er staat een app verborgen die ik nu nodig heb maar kan er niet meer bij…

 12. Jeanine zegt:

  ik kan mijn verborgen apps ook niet meer toonbaar krijgen, please help want ik heb een app nodig de daar staat

 13. azosna zegt:

  kan dat ook op sony experia z1 zo ja hoe
  zo nee zijn er apps

 14. azosena zegt:

  kan ik ook op apps op sony experia z1 verbergen zo ja hoe….. zo nee is er en app voor

 15. Suzanne zegt:

  Ik kan mijn verborgen apps ook niet meer terugplaatsen, maar via de play store kan ik er wel nog in

 16. Sascha zegt:

  Ik kan ook niet meer bij mijn verborgen apps, heel vervelend! Iemand al een oplossong gevonden? Overigens kan je wel via google zoeken, dan krijg je ook apps en contacten etc. Maar een beetje omslachtig is het wel…

 17. Ik krijg die 8 opties zoals op foto niet te zien, heb er maar 5 en de optie verbergen is er niet.
  Is er een #code # dat zoiets reset?
  Alvast bedankt

Laat wat van je horen

*