Android 4.4.3 voor de Samsung Galaxy S4 komt eraan

Terwijl de meeste Samsung Galaxy S4 gebruik(st)ers nog zitten te wachten op de update die onder andere de nieuwe Kids Stand naar het toestel brengt – sinds vorige week beschikbaar op Vodafone branded toestellen – wordt duidelijk dat ook de sprong naar Android 4.4.3 in de pijpleiding zit.

samsung-galaxy-s5-s4-android-4-4-3-update

Uit een intern document – gedateerd: 10 juni – zou blijken dat Samsung bijna klaar is met de ontwikkeling van Android 4.4.3 voor de Galaxy S4. Het project bevindt zich in de laatste testfase, en een start van het updateproces wordt voorzien voor juli.

Let wel dat deze datum betekent dat de update ergens ter wereld in juli beschikbaar zal zijn. In Nederland moeten we traditiegetrouw meestal iets langer wachten tot dergelijke updates ook op onze toestellen arriveren – met andere woorden: het kan hier ook goed wat later worden.

Desalniettemin heeft het er alle schijn van dat Samsung behoorlijk snel na de officiële introductie van Android versie 4.4.3 hun eigen toestellen mee laat gaan in de vaart der Android-volkeren.

Toevoeging: zoals hieronder terecht wordt opgemerkt, toont het uitgelekte overzicht de Galaxy S4 met modelcode GT-I9506. Deze toestelversie is in ons land niet te koop, maar wij gaan er maar even vanuit dat een soortgelijke update voor de Nederlandse S4 – modelcode GT-I9505 – niet veel achter hoeft te lopen. En zoals hierboven al vermeld: in juli zal de update hier sowieso nog niet verschijnen.

(via)

Reacties

 1. adrie zegt:

  Huh ? De GT-I9506 ??
  Wat is daar anders aan dan aan de GT-I9505 ?

 2. Opgeblazen versie van de S4 met een Snapdragon 801 als soc.

  Er staat dus niet dat de GT-i9500 en GT-i9505 een update naar 4.4.3 krijgen, maar het is wel aannemelijk.

 3. Baron zegt:

  Ik ben tevreden met de huidige firmware op mijn toestel. Waarom zou ik KitKat installeren?

 4. chantal zegt:

  ik kan sinds van de week niet meer afdrukken van mijn s4 op mijn canon mp560 printer na harde reset. iemand enig idee waarom mijn foon de printer niet meer vind?

 5. Robert zegt:

  Nieuwe update is nu beschikbaar…. zojuist aan het downloaden op mijn unbranded toestel

 6. Alper zegt:

  4.4.3 is nog niet eens uit, stel niet van die domme vragen mensen…

 7. Marianne zegt:

  Ik heb sinds kort een S4 mini GT-I9195 met Android versie 4.2.2. Ik heb deze mobiel gekocht en een simonly van Youfone.
  Ik wil graag deze firmware updaten naar Android 4.4.2! Wie weet hoe? Ik heb op het internet gezocht, maar kan het niet vinden helaas.

  Hartelijk dank alvast voor eventuele suggesties. Marianne

 8. jeroen de haas zegt:

  De update met mijn vodafone branded S4 ontvangen; niets dan ellende!
  Vastlopen/herstarten etc. Software opnieuw installeren via KIES lukt niet vanwege het feit dat het een branded toestel is. Beide helpdeskkippen van vodafone en samsung komen niet verder dan uitleggen waar de fabrieks instellingen in het menu staan.
  Simlockvrij maken en nog maar eens proberen… of gelijk maar laten rooten?!?
  Tips???

 9. chris candel zegt:

  Weet iemand hoe ik weer mails kan ontvangen.Na de laatste update krijg ik totaal geen emails binnen op mijn samsung s4.
  Thanxs

  • loes vlasblom zegt:

   Ik heb sinds een update in juni hetzelfde probleem. Heb nergens een oplossing kunnen vinden. Kan wel verzenden. Wie weet raad….

   • M. Sinkeler zegt:

    Dat heb ik nou ook! Emails komen niet meer binnen op mijn Galaxy S4.
    Wie weet wat ik moet doen zodat mijn mail gewoon weer binnen komt.

 10. Jan Jonker zegt:

  Waarom “ziet” mijn S4 I9505 mijn Smart TV 2014 (UE48HU7500LXXN) niet met Smart View 2.0. Zitten beide op hetzelfde goede Wifi netwerk. IK heb één keer een korte verbinding gehad van een paar seconden,

 11. jordy boets zegt:

  Wanneer. Zauw de. 4.4 3 hier in belgie verschijnen

 12. Gerard van Rijn zegt:

  Gisteren 13-10-2014 de Android 4.4.2 update “over the air” ontvangen voor mijn Samsung Galaxy GT-i9195 – Jippie! Maar liefst 491.37 MB groot. De response van toestel vond ik al goed – maar het kan dus nog beter – het is nu echt een feest om te gebruiken. Super vlot!

Laat wat van je horen

*