Al meer dan 6 miljoen Samsung Galaxy S4’s verkocht

Helemaal verrassend is het niet: de Samsung Galaxy S4 is de beste verkopende Android smartphone allertijden. Met afstand. Meer dan zes miljoen exemplaren gingen er al over de toonbank – in twee weken tijd!

20130502_132655

Alleen al in april werden er vier miljoen Galaxy S4’s verkocht – terwijl het toestel pas vanaf 27 april te koop was. Vervolgens werden er in de eerste 10 dagen van mei nog eens twee miljoen verkocht, en de verwachting is dan ook dat Samsung binnen één maand sinds de release 10 miljoen stuks zal verkopen.

Hiermee verbreekt de S4 dus het record van zijn voorganger, de Galaxy S3, waarvan er in de eerste twee maanden 10 miljoen verkocht werden. Twee jaar geleden deed de Galaxy S2 er nog bijna vijf maanden over om deze symbolische grens te doorbreken.

Aanvankelijk leek de enorme vraag naar de S4 nog voor problemen met de levering van het toestel te zorgen – maar nu, ruim twee weken later lijkt hiervan geen sprake meer. Samsung heeft haar productiecapaciteit in ieder geval toch aardig op orde.

(via)

Laat wat van je horen

*