10 Miljoen Samsung Galaxy S4’s verkocht – vier nieuwe kleuren aangekondigd

Het hing al in de lucht, en vandaag is het schijnbaar zover: er zijn binnen een maand tien miljoen stuks Samsung Galaxy S4 verkocht. En passant grijpen de Zuid-Koreanen deze gelegenheid aan om vier nieuwe toestel kleuren te introduceren

10-miljoen-samsung-galaxy-s4-verkocht

Het warme-broodjes-gehalte van de Galaxy S4 zorgt voor een verkooprecord voor zowel Samsung zelf, maar ook voor de hele Android smartphonemarkt. Opvallen is ook dat de productie, na wat haperingen in de eerste week waarin het toestel op de markt kwam, de enorme vraag goed bij kan benen.

Terwijl de eerste tien miljoen exemplaren nog in de kleuren zwart en wit aan de man werden gebracht, gaat het niet lang meer duren voor je als koper meer keuze krijgt. Samsung onthulde namelijk vier nieuwe kleurvarianten voor de S4. Als eerste komen deze zomer de Blue Arctic en de Red Aurora versies op de markt, later aangevuld met de Purple Mirage en Brown Autumn kleuropties. Van deze eerste twee kleuren zien we nu ook de eerste officiële afbeelding – hieronder – terwijl de bruine versie al heel even te zien was in de vrolijke muziekvideo die eerste deze online verscheen.

Zelf vind ik de blauwe – wat ik ervan gezien heb tenminste – best mooi. Wacht jij op één van de nieuwe kleuren? Of blijven het toch de zwarte of witte Galaxy S4 die de klok slaan?

blauwe-samsung-galaxy-s4-rood

(via)

Reacties

  1. Zijn de nieuwe toestellen in de nieuwe kleuren ook waterdicht?

  2. Ik zelf heb de zwarte, maar die blauwe is echt mooi.

  3. kegelaar zegt:

    Zullen deze voorzien zijn van 32GB of 64GB?

  4. pauline zegt:

    Jaaah dat wordt in september de rode bij me abonnement verlenging ,, i♡red smartphones

Laat wat van je horen

*